Over mijHow it all started..

 
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat reizen mijn aller grootste hobby is en dat ik je graag inspireer met mijn verhalen. Het liefst neem ik je mee naar plekken waar nog niet teveel massa toerisme is en reis ik buiten de gebaande paden.
 
Mijn eerste (solo)reis ging naar een aantal landen in het zuiden van Afrika, en sindsdien kan ik niet meer stoppen. Na de eerste kennismaking met dit continent, vloog ik een aantal maanden later naar Nieuw-Zeeland en Thailand. Toen ik afstudeerde greep ik deze kans meteen aan om weer te gaan reizen. 100 dagen heb ik door Zuid-Amerika gereisd, wat een fantastische tijd was dat.
 
Toch bleef Afrika altijd kriebelen en wilde ik super graag terug. Zo gezegd, zo gedaan. Dit keer naar Kenia, Tanzania, Malawi en Zambia.
 
Ook het Midden-Oosten vond ik altijd interessant, dus Jordanië, Israël en Palestina heb ik van mijn bucketlist kunnen strepen. Overigens is Palestina het land wat mij het meeste bij is gebleven. Na deze interessante landen bleef Zuid-Amerika nog lonken, dus hop, het vliegtuig weer in.
 
En drie maal is scheepsrecht voor Afrika, dus ook Ethiopië en Kenia kwamen aan de beurt. Toch ben ik ook echt fan van Europa, want ik ben van mening dat hiken op ons eigen continent echt onder gewaardeerd wordt.
 The story continued..

 
 
Je hoort het al wel, je kunt wel stellen dat ik verslaafd ben aan reizen en geen genoeg kan krijgen van al het moois in de wereld. Ik ben daarom ook super dankbaar voor de vele mooie plekken die ik al heb mogen ontdekken.  
 

 

Toch blijft mijn hoofd vol zitten met plekken waar ik nog naartoe wil om nog meer moois te ontdekken en om nóg meer geluksmomenten te ervaren. Want geluksmomenten spaar ik. Mijn bucketlist wordt langer en langer, maar dat zal bij jou vast niet anders zijn. Graag deel ik mijn avonturen, belevingen en andere tips met jou.
 

 

Wil je jouw hike ook delen, maar heb je nog geen blog? Laat het me maar weten, dan mag je altijd een gastblog schrijven die ik hier kan delen.

 

 
En nog één ding, wat niet geheel onbelangrijk is om nog te vermelden, is dat ik werk met affiliate marketing. Affiliate marketing betekent dat ik een kleine commissie krijg over een product, zodra jij dit product aanschaft via mijn link. Je snapt dat ik dat natuurlijk ook super erg zou waarderen 🙂 Alvast dank hiervoor!
 
Wil je nog meer over mij weten? Feel free to connect! Veel reisplezier!
 
 
Liefs,
Kristel
 
 
hiken biken
"Traveling and hiking messes you up, but all in a good way. It leaves you always craving more, an addiction that never quite be met. Every place, every trip, every person is a new adventure: pulling you deeper into the love of wanderlust. Your heart begins to itch over the idea of new places you haven't been. Fill your soul with adventure and you will live a fulfilled life"
Unknown
Traveler

Op zoek naar de allerbeste blogs voor jouw website? Dat kan! Naast mijn reisblog schrijf ik ook blogs en webteksten voor andere ondernemers. Alles is SEO-proof geschreven en ik houd niet van suffe teksten. Tijd voor wat avontuur en beleving in die teksten van jou!